Your project, our creativity


Een interieurontwerp met een vleugje finesse. Design meubels met tijdloze klasse. Woonideeën die aanvoelen als thuis. U wandelt binnen bij Grietens Concept en ervaart hoe het anders kan.


Een keuken, een woning of een bedrijfspand inrichten of renoveren? Elk project groot of klein is uniek. Onze interieurarchitecten luisteren, adviseren, inspireren en ontwerpen een interieur op maat dat zit als gegoten. Met onze passie en jarenlange expertise creëren we de juiste atmosfeer binnen en buiten voor zowel particuliere klanten als professionals.


Wij ontvangen u graag in onze design interieurwinkel in Leuven, een beleefwinkel die al uw zintuigen prikkelt. Kom horen, zien, ruiken en voelen. Proeven… dat zal de koffie zijn die wij met plezier voor u klaarzetten om uw
interieurinrichting te bespreken.

Vakmanschap sinds 1922


Al bijna 100 jaar is Grietens Concept een familiebedrijf ‘pur sang’. Vele jaren was Grietens Keukens dé referentie voor merkkeukens in Leuven en ver daarbuiten. Begin jaren ’90 stapten Sonja Grietens en Jan Natens in de zaak en ze verruimden hun blik op interieurdesign. Grietens Concept realiseert totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie met een flinke dosis stijlgevoel en een veel aandacht voor de finishing touch. Als sterk duo creëren ze samen met hun team mooie leefruimtes, binnen en buiten, die een instant wauw-effect oproepen.

“Grietens Concept is visionair, vooruitstrevend en biedt hoogstaande topkwaliteit, generatie na generatie. Het bewijs is onze mooie portfolio met heel veel tevreden klanten.”


Teamwork sinds 1922


Het kloppend hart van Grietens Concept ligt letterlijk en figuurlijk op de eerste verdieping. Dat is waar het Grietens team dag in dag uit het beste van zichzelf geeft. Onze technische tekenaars en interieurstylisten steken samen de handen uit de mouwen om elk interieurproject tot in de puntjes te regelen. Een kleine ruimte of een volledige woning renoveren? Door hun jarenlange ervaring en expertise werkt het team van Grietens Concept innovatieve interieurideeën uit om een interieurinrichting te creëren en te realiseren waarin u zich volledig thuis voelt.

“Wij hebben heel veel trouwe werknemers met heel wat jaren ervaring op hun teller en dat is fantastisch! Hun kennis is écht onbetaalbaar.”


Welkom sinds 1922


Wie binnenwandelt bij Grietens Concept voelt dat het anders kan. Onze showroom is ingericht in stijlvolle woonunits die u een realistisch beeld geven over wonen, werken, slapen, eten en genieten. We tonen een staaltje van ons kunnen met ons eigen maatwerk in combinatie met design meubels, verfijnde decoratie en kunst. Kom binnen en schuif aan tafel voor een fijn gesprek met onze interieurarchitecten. We gaan aan de slag met uw ideeën of zetten u op weg met een moodboard met rijkelijke stoffen, geraffineerde
materialen en passende kleuren.

“Wij willen dat onze klanten genieten van het hele proces van ideeën bedenken, stalen bekijken, keuzes maken… Door onze persoonlijke begeleiding wandelen ze telkens met een goed gevoel naar buiten. Dat vinden wij belangrijk!”

Grietens Concept, uw interieurarchitect in Leuven, werkt voor particulieren en professionelen in heel België en ver daarbuiten. Wij ontvangen u graag in onze belevingstoonzaal om te luisteren naar uw wensen en woonideeën.
Kom binnen, de deur staat open!

Laat u inspireren door onze projecten >>
Interieurontwerper gezocht? Maak een afspraak >>