Tijdloos design van topmerken


Grietens Concept houdt van mooi design en daarom kiezen wij bewust voor kwalitatieve voornamelijk Europese merken zoals Minotti, B&B Italia, Edra, Indera, Rimadesio, Anna Torfs, Brokis, Molteni, Knoll en Michaël Verheyden. Wij bezoeken de grootste internationale vakbeurzen om mee te zijn met de nieuwste trends en innovaties in interieurstyling. Kom het zelf ontdekken in onze showroom in Leuven en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden voor binnenhuisinrichting. De combinatie van design meubels en verfijnde woonaccessoires maakt van uw bezoek aan Grietens Concept een echte totaalbeleving. 

Van vloerkleed tot kunst


De aankleding van uw interieur is zoals de perfecte kruiding van een culinair gerecht. Van een luxueus vloerkleed tot een mooi design stuk, van decoratieve kussens tot een kunstwerk als eyecatcher. Vazen, keramiek, verlichting, plaids, bedlinnen, kaarsen en decoratieve elementen… Uw interieurstyling mag u met een gerust hart overlaten aan onze homestylisten. Wij maken een moodboard met kleuren, stoffen en verschillende materialen om uw persoonlijke stijl te bepalen. Klaar om uw woning naar een hoger niveau te tillen? Welkom bij Grietens Homestyling!

Grietens Concept, uw adres voor homestyling en binnenhuisdecoratie in Leuven, werkt voor particulieren en professionelen in heel België en ver daarbuiten. Wij zorgen voor de totaalinrichting van uw woning of handelspand met een duurzame visie.

Laat u inspireren door onze projecten >>
Interieurontwerper gezocht? Maak een afspraak >>