Nauwgezette werfopvolging 


Zorgeloos renoveren en inrichten? Daarvoor moet u bij Grietens Concept zijn! Wij stellen een strakke, maar realistische planning op en hechten veel belang aan een nauwe opvolging door ervaren projectcoördinatoren. Van de vloerwerken tot de stukadoor, van de elektriciteit tot de loodgieter: alles wordt perfect georganiseerd om vertragingen te voorkomen en een vlot verloop te garanderen. Wij zijn steeds van ons woord en doen het nodige om uw project binnen de afgesproken termijn af te leveren tot en met de eindschoonmaak. U kan op ons rekenen!

Van idee tot concept


Heeft u een vaag idee voor uw nieuwe inrichting of heeft u al flink wat ‘pins’ op uw Pinterest moodboard? Wij pikken meteen in op uw ideeën of werken samen uw interieurontwerp uit met mooie strakke lijnen. Grietens Concept is verdeler van onder andere Italiaans, Scandinavisch en Belgisch design meubilair en combineert dit met meubels op maat. Alles wordt tot op de millimeter opgemeten door onze technische tekenaars, die samen met onze interieurarchitecten al hun expertise inzetten om uw maatmeubels te ontwerpen met hoogwaardige materialen zoals hout, fineer, marmer, leder, stof, glas, enz. Laat u verrassen door ons vakmanschap.


Plaatsing met de puntjes op de afwerking


Tijd voor de plaatsing van uw maatmeubels? Daarvoor hebben wij een team van ervaren vakmensen die hun stiel tot in de puntjes beheersen en onberispelijke kwaliteit afleveren. Wij bereiden een gedetailleerde planning voor en stemmen alle werkzaamheden naadloos op elkaar af. Onze werfleiders volgen de vorderingen met veel precisie op en sturen bij waar nodig. Onze sleutelwoorden? Transparante communicatie, streven naar perfectie en oog voor detail. Wij plaatsen uw meubels op maat zonder zorgen, zodat u alleen maar moet
genieten… Welkom thuis!

Grietens Concept werkt vanuit Leuven voor particulieren en professionelen in heel België en ver daarbuiten. Als projectcoördinator garanderen wij u een nauwkeurige werfopvolging en een piekfijne interieurvormgeving. Wij ontwerpen en plaatsen meubels op maat volgens de regels van de kunst. 

Laat u inspireren door onze projecten >>
Interieurontwerper gezocht? Maak een afspraak >>