Buitendecoratie voor trendy terrassen

Met de juiste tuindecoratie en styling krijg uw terras meteen een extra boost. Een uniek kunstwerk als blikvanger in uw tuin? Extravagante bloempotten die zorgen voor een opvallend accent? Een outdoor tapijt voor een gezellige en stijlvolle aankleding van uw terras? Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste tuinaccessoires in combinatie met weersbestendige trendy tuinmeubelen. Wij zijn verkooppunt van het Italiaanse outdoor merken zoals Paola Lenti, B&B Italia, Minotti, Ethimo.... Ons doel? Ervoor zorgen dat uw woning en uw tuin volledig kloppen als één totaalplaatje. 

Design outdoor meubilair


Stijlvol wonen zowel binnen als buiten. Grietens Concept trekt de sfeer van uw huis door naar uw terras en tuin, zodat binnen en buiten harmonieus in elkaar overvloeien. Stijlvolle overkappingen, prachtige terras- en design tuinmeubelen, een luxueuze lounge zithoek om te genieten van warme zomeravonden, een sfeervolle spa en wellness of een poolhouse op maat om helemaal tot rust te komen. Alle troeven van uw buitenruimtes worden door ons uitgespeeld bij de inrichting van uw terras en tuin. Puur genieten van het outdoor leven start hier!

Grietens Concept, uw interieurarchitect in Leuven, werkt voor particulieren en professionelen in heel België en ver daarbuiten. Wij ontvangen u graag in onze belevingstoonzaal om te luisteren naar uw wensen en woonideeën.
Kom binnen, de deur staat open!

Laat u inspireren door onze projecten >>
Interieurontwerper gezocht? Maak een afspraak >>