Liefde voor interieur design…


Elk interieurontwerp start met een visie. Uw visie op wonen en werken die wij vertalen in een sterk concept en een interieur op maat. Een casco nieuwbouw inrichten, een renovatie, een mooie designkeuken of een badkamer waar u helemaal tot rust komt. Wij zijn uw interieurpartner voor het ontwerpen van woon- en werkruimtes die volledig in lijn liggen met uw persoonlijkheid. Groen licht voor uw interieurplan? Dan komen onze technisch tekenaars, projectleiders en installateurs in actie om uw interieurproject te realiseren met een minimum aan overlast en een maximaal resultaat.

ieder project wordt met dezelfde passie en precisie vertaald in een uniek project...


Warme kleuren en luxueuze stoffen. Tijdloos design met een wauw-factor. Duurzame materialen van topkwaliteit. Grietens Concept brengt u een stapje dichter bij uw gedroomde interieur inrichting. Even stijlvol als op hotel, maar altijd persoonlijk, warm en 100% op maat. Mooie meubels die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Een perfect gebruik van lichtinval en akoestiek. Binnen- en buitenruimtes die naadloos in elkaar overvloeien. Wij kijken steeds naar het totaalplaatje en zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes van uw interieur harmonieus in elkaar passen. 

Grietens Concept, uw interieurarchitect in Leuven, werkt voor particulieren en professionelen in heel België en ver daarbuiten. Wij ontvangen u graag in onze belevingstoonzaal om te luisteren naar uw wensen en woonideeën.
Kom binnen, de deur staat open!

Laat u inspireren door onze projecten >>
Interieurontwerper gezocht? Maak een afspraak >>